Forever Bee Propolis

Aloe Vera Galati - Produse cu aloe vera - Sunati la 0723.191.018

Forever Bee Propolis

Prezentare generala

Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. Denumirea „propolis” provine din limba greacă şi înseamnă  „înaintea oraşului”, adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe.

Propolisul are o istorie de peste 5000 de ani. Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii. Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural.

Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente.

 Ingrediente

Propolis de albine 500 mg

ALTE INGREDIENTE

Miere, proteine izolate din soia, pulbere de roşcove, dioxid de siliciu, aromă de migdale, acid stearic, croscarmeloză sodică, lăptişor de matcă.

Conţine soia şi  migdale.

CONŢINUT: 60 tablete

Administrare

1 tabletă de 2 ori pe zi. Consultaţi medicul înainte de folosirea acestui produs sau a oricărui alt supliment alimentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>