Iubeşte-ţi inima!

Aloe Vera Galati - Produse cu aloe vera - Sunati la 0723.191.018

seminar inima site

aloe vera galati Iubeşte ţi inima!În fiecare an, 29 septembrie marchează Ziua Mondială a Inimii, eveniment organizat la nivel internaţional de World Heart Organization şi care doreşte să contribuie la creşterea gradului de conştientizare a populaţiei globului asupra factorilor de risc ce duc la apariţia bolilor cardiovasculare şi să determine treptat o schimbare în atitudinea oamenilor faţă de problema adoptării unui stil de viaţă sănătos. Anual, peste 17 milioane de oameni mor, din cauza bolilor cardiovasculare, iar numărul este în continuă creştere. Până în 2030, dacă nu se vor adopta măsuri imediate, se aşteaptă ca 23 de milioane de oameni să moară an de an, din cauza afecţiunilor cardiovasculare. Conform statisticilor, România se situează  pe primele locuri în Europa la capitolul deceselor cauzate de boli cardiovasculare. În capitală şi mai multe oraşe din ţară s-au organizat evenimente care au dorit sensibilizarea populaţiei privind bolile cardiovasculare.

În acelaşi context, www.safiusanatos.ro şi revista “Repere Medicale” organizează un seminar de sensibilizare privind factorii de risc cardiovascular. Invitatul special este doamna doctor Lucica Grigorică, medic primar cardiolog. Evenimentul are loc miercuri, 9 octombrie, ora 17, în sala de conferinţe Nicolae Bălcescu (fosta cofetărie Dunărea) de la hotelul Dunărea. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>