Afacere

Despre FOREVER LIVING PRODUCTS

aloe vera galati AfacerePovestea Forever Living Products incepe cu un om si un vis ambitios. Timp de mai multi ani, Rex Maughan a cautat ideea pentru o afacere care i-ar fi putut indeplini cele doua mari scopuri ale vietii: sanatate mai buna si independenta financiara. In 1978 a gasit ceea ce cauta si a invitat 43 de persoane sa asiste la prima intalnire Forever Living Products. De la aceasta intalnire a pornit o calatorie care avea sa duca la o afacere de un succes inimaginabil pentru milioane de oameni.

Rex si primii distribuitori Forever au realizat foarte repede ca existau multe persoane care cautau aceleasi lucru ca si ei:

  •        Alternative naturale pentru o sanatate mai buna;
  •        Oportunitatea de a castiga mai multi bani;
  •        Produse de calitate deosebita si un Plan de marketing simplu si eficient;
  •        Sansa de a-i ajuta si pe altii sa devina mai sanatosi si mai prosperi.

aloe vera galati AfacereForever Living Products si companiile afiliate sunt lideri mondiali în domeniul produselor pentru sanatate si frumusete pe baza de Aloe vera, precum si cei mai mari producatori de produse apicole din lume. Gama Forever numara, în prezent, peste 180 de produse si se îmbogateste an de an.. Crearea unor produse de care depind sanatatea si frumusetea a milioane de oameni presupune o responsabilitate uriasa.

Cel mai important factor raspunzator de succesul produselor Forever a fost dintotdeauna planta Aloe vera in stare pura, ingredientul de baza in aproape tot ce produce Forever Living Products.

Gelul stabilizat de Aloe vera este cel mai bun din lume si, pentru a pastra mereu aceleasi standarde de calitate, Forever Living a implementat conceptul de integrare verticala a proceselor de productie si controlul riguros al fiecarui aspect al acestora. De la nivelul miilor de hectare cultivate cu aloe, pana la tehnologia de varf a unitatilor de prelucrare, la capacitatile de transport si miile de angajati, drumul parcurs se desfasoara conform devizei“de la planta la produs, pentru tine”. Acest lucru permite companiei sa garanteze calitatea produselor Forever pentru milioanele de consumatori si distribuitori care depind de ele pentru o viata mai sanatoasa si mai prospera.

Calitatea este principala preocupare a companiei.

aloe vera galati AfacereForever testeaza produsele si ingredientele produselor sale de-a lungul tuturor etapelor procesului de productie, pentru a se asigura ca respecta cele mai înalte standarde de calitate si puritate. Respectarea acestor standarde a adus companiei o serie întreaga de distinctii: certificarea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, sigla Kosher, cea Islamica si certificarea Halal.Totodata, produsele Forever sunt avizate de forurile competente din fiecare tara în care exista compania si beneficiaza, conform Politicilor Companiei, de garantia restituirii în termen de 30 de zile. Produsele Forever nu sunt testate pe animale.

Forever Living Products ne pune tuturor la dispozitie o oportunitate prin care ne putem schimba stilul de viata, sansa de a trai sanatos consumând si folosind produse de cea mai buna calitate si posibilitatea de a alege cum dorim sa arate viitorul nostru.

Planul de Marketing Forever a fost conceput pentru a ajuta fiecare colaborator sa realizeze atât cât doreste din punct de vedere financiar. Fie ca-si doreste un venit suplimentar, colaborând part-time cu compania, sau un venit nelimitat dintr-o activitate cu norma întreaga, fie ca vrea sa dezvolte o afacere internationala sau doar una locala, Planul de Marketing este perfect pentru atingerea telurilor propuse. Alegerea apartine fiecaruia.

 

“De peste 34 de ani ne-am axat cercetarile pe identificarea si prezentarea celor mai valoroase resurse de sanatate si frumusete oferite de natura. Produsele Forever reprezinta rezultatul acestor cercetari. Suntem mândri de faptul ca produsele noastre sunt folosite de milioane de oameni din peste 155 de tari din întreaga lume si ne pastram promisiunea de a alege mereu calitatea si excelenta în tot ceea ce facem.” Rex Maughan, Fondator si CEO

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>