Smart PR Group – PR Bucuresti

aloe vera galati Smart PR Group   PR BucurestiSmart PR  este prima agentie specializata in comunicare si relatii publice din Galati, ce isi desfasoara activitatea atat in zona de est a tarii, cat si in Bucuresti. Ne adresam tuturor persoanelor fizice si juridice. Indiferent de domeniul de activitate sau de forma organizatorica, orice firma are nevoie de PR pentru a deveni vizibila, pentru a-si creste si intretine propria imagine, deoarece, in definitiv, imaginea vinde. Experienta, know-how-ul si relatia foarte buna cu presa ne permit sa organizam campanii integrate de comunicare in care sa includem cat mai multe aspecte ale brandului. Pornind de cercetare si strategie, continuand cu planificare  si terminand cu implementare, Smart PR  este agentia de care aveti nevoie pentru ca organizatia dumneavoastra sa fie promovata modern, interactiv si inedit. Conceptul Smart PR Group doreste sa promoveze ideea de antreprenoriat in randul tinerilor din Romania.

aloe vera galati Smart PR Group   PR Bucuresti

Dorinta noastra este sa atragem cat mai multi tineri antreprenori sub acelasi brand, Smart PR Group, astfel incat sa creem o structura complexa de consultanta in afaceri, acoperind cat mai multe domenii de activitate. Pornim de la ideea conform careia este mult mai simplu sa lucram impreuna, sa ne promovam impreuna si sa gandim impreuna decat separat. Doar asa, prin promovarea antreprenoriatului si a grupurilor de acest gen, Romania se poate schimba, poate iesi din criza si poate sustine lupta impotriva somajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>